Wij zijn ervaren BTW-specialisten gevestigd in Naarden, NL

Wij kunnen u adviseren en helpen
bij het optimaliseren van uw BTW-positie.

Na afronding van haar studie fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg, ging Marja aan de slag gegaan als btw-specialist bij PWC in Den Haag en Rotterdam. Na PWC is zij nog in dienst geweest bij Andersen om vervolgens als zelfstandig btw-adviseur/eigenaar van Het BTW Advieskantoor aan de slag te gaan.

Als btw-specialist heeft zij zich in internationale btw, non-profit en vastgoed transacties gespecialiseerd. Naast een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, spreekt Marja vloeiend Engels en heeft zij een goede beheersing van de Franse en Duitse taal.

Marja van den Oetelaar, founder/ceo


Marja van den Oetelaar

Ons werk in cijfers

and counting...
0projecten
0cliënten
0congressen
0koppen koffie

Wij zijn op zoek naar

Ervaren btw-specialist

Wij hebben een positie beschikbaar voor een ervaren btw-adviseur met minimaal 8 tot 10 jaar ervaring. Het BTW Advieskantoor verleent haar adviezen aan een gevarieerde cliëntenkring die bestaat uit middelgrote tot grote nationale en internationale ondernemingen in diverse branches..

Apply

Succes is simple
Do what’s right, the right way, at the right time

Arnold H. Glasow

Wij zijn te zien op onderstaande grote congressen

Nationaal BTW Congres 2016 Nationaal Douane Congres 2016

Teleplan

Teleplan is een van de top leveranciers in de high-tech after-market dienstverlening. Het biedt een volledig pakket aan lifecycle care oplossingen in de wereld van computers, communications en consumer electronics (“3Cs”) met meer dan 30 jaar ervaring. Het lifecycle care concept beslaat simpele reparaties tot en met de meest ontwikkelde technologische en electronische oplossingen. Teleplan heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam/Schiphol, en werkt vanuit service centers in Europa, Noord-America, Brazilië, en Azië met ongeveer 5,000 werknemers. Het BTW Advieskantoor heeft zich als uitstekende en oplossingsgerichte partner bewezen bij onze btw casuïstiek in Nederland en Europa, variërend van reverse logistics tot houdsterproblematiek. Het team van Het BTW Advieskantoor beschikt over uitstekende kennis en is in staat om dit op een praktische wijze over te brengen. Zo hebben zij voor ons een tailor-made btw-cursus gegeven, met specifieke aandachtspunten die binnen onze organisatie spelen.

Dirk van Hilten – Global Tax Director Teleplan International N.V.
Amnesty International

Amnesty International werkt voor naleving van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en andere internationale verdragen en verklaringen voor de mensenrechten. Wij doen over de hele wereld onderzoek naar schendingen van de mensenrechten en voeren actie om die schendingen tegen te gaan. Het BTW Advieskantoor helpt ons met de btw problemen waar wij als non-profit organisatie tegen aan lopen.

Hans Schwarte - Afdeling Administratie/Financiën Amnesty International
EMScard

European Merchant Services (EMS) biedt een alles-in-één oplossing voor de verwerking van debit- en creditcard betalingen voor online en multichannel bedrijven. Door een solide en veilige infrastructuur en diepgaande kennis van betalingen, behoort EMS tot de top van betalingsverwerkers. Door de specialistische kennis die EMS in huis heeft biedt zij een betrouwbare verwerking, een snelle afhandeling en een dagelijkse uitbetaling van transacties aan. Daarnaast biedt EMS haar klanten inzicht in alle betaalstromen via heldere rapportages.
Het BTW Advieskantoor heeft ons zeer professioneel begeleid in het traject omtrent de al dan niet belastbaarheid van onze dienstverlening. De afstemming hiervan met de Nederlandse Belastingdienst hebben zij in goede banen begeleid en ons daarin volledig ontzorgt. Door hun brede btw-expertise hebben zij ons goed kunnen adviseren in de implementatie van de BTW heffing in de verschillende landen. Vervolgens hebben zij ons doorlopend geholpen met het optimaliseren van onze btw-processen. Mede door het hoge professionele karakter van Het BTW Advieskantoor beschouw ik de samenwerking als zeer positief!”

Diederik van Wijnbergen - Manager Finance EMS
Pacorini Metals

Pacorini Metals is een logistiek dienstverlener en opslagbedrijf met een wereldwijd netwerk. Pacorini Metals is onderdeel van de Pacorini Metals Groep met locaties in Europa, Azië, Peru, Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Pacorini Metals is de logistieke dienstverlener die het gehele supply chain management voor haar klanten verzorgd van fabriek tot eindgebruiker, opslag en warehousing, distributie en transport en/ of value added logistics (VAL), voorzien van alle service en formaliteiten op douanegebied. Voor het optimaliseren van ons btw-proces heeft het BTW Advieskantoor voor ons een btw-beslisboom geschreven die wij hebben geïmplementeerd in ons ERP-systeem. Met deze beslisboom kon ons ERP systeem btw-compliant worden ingericht.

Jan Willekes - customs department Pacorini Metals

Voor een toonaangevend bedrijf in de kledingindustrie dat over de hele wereld kleding onder meer via internet verkoopt, hebben wij alle buitenlandse btw registraties verzorgd. We hebben de hele supply chain btw technisch uitgeschreven en modellen opgezet om aan de buitenlandse compliance verplichtingen te kunnen voldoen. Op deze wijze voldoet het bedrijf aan al haar compliance verplichtingen over de hele wereld. Hiernaast adviseren wij pro-actief op hun btw-vraagstukken. Hoe om te gaan met intracommunautaire leveringen en ABC-leveringen bijvoorbeeld. In onze business moet je continu alert en flexibel zijn. Kortom wij zijn een uitstekende partner om cliënten door het woud van btw-regels in het binnen- en buitenland te leiden.

Multinational in de kleding branch
email:
tel. + 31 (0)35 694 0126
fax: + 31 (0)35 694 0776
Hoofdgracht 61, 1411 LB
Naarden, Nederland